B2B meeting met Belgische en Luxemburgse bedrijven

B2B meeting met Belgische en Luxemburgse bedrijven

Geen reacties op B2B meeting met Belgische en Luxemburgse bedrijven

Het was voor mij als Sales, Marketing en Training Professional een waar genoegen om hierbij aanwezig te mogen zijn.  Het hoogtepunt voor mij was, om  H.K.H. Prinses Léa (Prinses Alexandre van België, zie foto’s) persoonlijk te mogen ontmoeten!!! Ik heb ook kennis mogen maken met nieuwe technologieën en uiteraard aardig wat kunnen netwerken.

 

Prinses Léa (prinses Alexandre) van Belgie2 Prinses Léa (prinses Alexandre) van Belgie1

 

Naar aanleiding van het Nederlands Voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie organiseerde CIDIC (Cercle International Diplomatique et Consulaire), onder het voorzitterschap van H.K.H. Prinses Alexandre van België en met de medewerking van de Nederlandse Ambassade in Brussel, een diplomatieke, economische en academische missie naar Nederland op 10, 11 en 12 mei 2016.

 

Vertegenwoordiger Luxemburg Prof.Dr. Peter Hellings van KU Leuven Prof. Roland Gueubel UCL B-life Programme Expert Smart Industry Industrial revolution Fedra

 

Op woensdag 11 mei a.s. ontving KvK in Amsterdam de deelnemende Belgische en Luxemburgse bedrijven (zowel SME als grote bedrijven) voor concrete Business Meetings met Nederlandse bedrijven. De deelnemende bedrijven komen uit de volgende sectoren:

 

Life Sciences

Logistics & Distribution

Aerospace

Telecommunications

Food & Beverage

 

De bedoeling van deze B2B meeting was concrete contacten en onderlinge samenwerking op te bouwen, ook met het oog op een volgende missie naar Slowakije, Malta, de UK, Oostenrijk, etc.

 

Rockstart5 Rockstart4 Rockstart3 Rockstart2 Rockstart1

 

België is onze tweede belangrijkste handelspartner dat een solide middenklasse kent met een aanzienlijke koopkracht. Met name de foodsector doet het erg goed met zijn supermarktketens en ‘convenience’ winkels. Naast België biedt ook Luxemburg tal van kansen.

(Informatie: KvK)

 

About the author:


EKTAC
Verschansing 14
3181 NH Rozenburg ZH
T: +31(0)181219082
M: +31(0)646740899
E: info@ektac.nl
W.: www.ektac.nl
Rabobank Rekeningnummer:
NL 15 RABO 0144655691
-SALES ASSIGNMENTS
-MARKETING ASSIGNMENTS
-TRAINING ASSIGNMENTS
-CREATIEF EN ZAKELIJK SCHRIJVEN

Back to Top

info@ektac.nl
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin